Malzemeler:
5 patates
4 domates
10 biber
Bir kafa sarmısak
Bir yemek kaşığı sıvı yağ
1/2 yemek kaşığı salça
Tuz, pul biber, karabiber
Tavuk
Sarmısak
Hazırlanışı: Patates, domates ve biber doğranır. Bir kabın içine alınır üzerine salça, sıvı yağ ve bahratlar da eklenerek bir güzel harmanlanır. Harmanlanan malzemeler pişirme kabının içine
alınır. Arzuya görede sarmısak yerleştirilir.
Tavukları da bir kaba alıp salça, sıvıyağ ve baharatlarla (tavuğa fazladan kekikte ekliyoruz) harmanlayıp pişirme kabının içine aldığımız malzemelerin üzerine dizilir ve fırına verilir. AFİYET OLSUN...
Yemeğimin pişmiş halini fotoğraflamayı unuttum. Bir dahaki sefere inşallah :))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder