8 Kasım 2010 Pazartesi

ŞAKŞUKA


Malzemeler:
3 adet patlcan
4adet yeşil biber
3 adet patates
4 adet domates
4 diş sarımsak
yoğurt



Yapılışı: Bütün malzemleri küp küp doğrayıp kızartıyoruz. Kızarttığımız malzemleri servis tabağına alıyoruz.Diğer tarafta kabukları soyulup doğranımış domateslerden sos hazırlıyoruz ve sosu kızarttığımız malzemlerin üstüne döküyoruz. Hafif soğuyunca sarımsaklı yoğurt döküp yiyoruz....Afiyet olsun....

9 yorum:

  1. Çok severim harika görünüyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Burda,Antalya'da çok yapılır şakşuka.Bizde severek yeriz.Ellrinize sağlık çok enfes görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canımm,çok nefis görünüyor.
    selamlar

    YanıtlaSil
  4. sağol ablacım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. gerçekten benimde çok sevdiğim bir yemektir. herkese sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. nasıl lezzetli olur hımmmm

    YanıtlaSil
  7. ımmm şakşukaya asla ahyır demem:))))
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. :)) yorumlarınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Kızarmanın küçük kardeşi bu :))
    ellerine sağlık çok severim :))

    YanıtlaSil