
Malzemeler:
1 yufka
kızartmak için sıvı yağ
pul biber, çörek otu, kuru nane
Hazırlanışı: Yufkayı rulo yapalım. ½ cm. eninde şeritler halinde keselim. Şeritleri açarak rastgele ince ince tekrar keselim. Bol kızgın yağda kızartarak kağıt mutfak havlusu üzerine yayalım. Servis yaparken üzerine çörek otu pul biber ve nane serpelim.
1 yufka
kızartmak için sıvı yağ
pul biber, çörek otu, kuru nane
Hazırlanışı: Yufkayı rulo yapalım. ½ cm. eninde şeritler halinde keselim. Şeritleri açarak rastgele ince ince tekrar keselim. Bol kızgın yağda kızartarak kağıt mutfak havlusu üzerine yayalım. Servis yaparken üzerine çörek otu pul biber ve nane serpelim.
hem kolay hem lezzetli bir tarife benziyorçhiç denemedim ama mutlaka deneyecem.sevgiler.
YanıtlaSilbir bakıma cips gibi kıtır kıtır, çayın yanında iyi gidiyor :) sevgiler...
YanıtlaSilŞerifecim çok pratik ve leziz ellerine sağlık sevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim ablacım. öpüyorum...
YanıtlaSil