29 Kasım 2010 Pazartesi

KITIR


Malzemeler:
1 yufka
kızartmak için sıvı yağ
pul biber, çörek otu, kuru nane

Hazırlanışı: Yufkayı rulo yapalım. ½ cm. eninde şeritler halinde keselim. Şeritleri açarak rastgele ince ince tekrar keselim. Bol kızgın yağda kızartarak kağıt mutfak havlusu üzerine yayalım. Servis yaparken üzerine çörek otu pul biber ve nane serpelim.

4 yorum:

  1. hem kolay hem lezzetli bir tarife benziyorçhiç denemedim ama mutlaka deneyecem.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. bir bakıma cips gibi kıtır kıtır, çayın yanında iyi gidiyor :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Şerifecim çok pratik ve leziz ellerine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim ablacım. öpüyorum...

    YanıtlaSil