Malzemeler:
750 gr kuşbaşı et
2 orta boy domates
4-5 adet sivribiber
tuz, karabiber, kekik
yağ
750 gr kuşbaşı et
2 orta boy domates
4-5 adet sivribiber
tuz, karabiber, kekik
yağ
Hazırlanışı: Sacın çukur kısmına veya teflon tavaya yağımızı koyuyoruz. Etleri ekleyip ara sıra karıştırarak 5 dakika kavuruyoruz. Ateşi iyice kısarak etler suyunu bırakıp çekene kadar kavurmaya devam ediyoruz. Doğranmış sivribiberleri, kuşbaşı iriliğinde doğranmış domatesleri de ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. . Pişmesine yakın tuzu ve baharatını ayarlayıp lokum gibi olana kadar pişiriyoruz. İster pilav eşliğinde isterseniz lavaş eşliğinde servise sunabirlisiniz. AFİYET OLSUN…
Hayirli aksamlar ellerine saglik canim.
YanıtlaSilHayirli aksamlar canim ellerine saglik
YanıtlaSilellerine sağlık canım.tarifin harika görünüyor..selamlar,hayırlı cumalar.
YanıtlaSilteşekkür ederim. sizlere de hayırlı cumalar. sevgiler...
YanıtlaSil