3 Eylül 2010 Cuma

PATATES KAVURMASI



Malzemeler:
1 kilo patates
2 adet soğan
karabiber, tuz, pul biber
maydanoz
yağ


Hazırlanışı: Patateslerimizi haşlıyoruz. İstediğimiz boyutta doğruyoruz. Soğanlarımızı da doğrayıp hazırlıyoruz. Tenceremizde soğanlarımızı pembeleşene kadar kavuruyoruz. Üstüne doğranmış patatesleri ve baharatlar da ekleyip 5 dk daha kavuruyoruz. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis ediyoruz. AFİYET OLSUN…

4 yorum:

  1. Her zaman sevilerek yenir,ellerine sağlık.Bereketli iftarlar.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel canım çok severim ben bu yemeği,kahvaltıda ve sahurda harika oluyor.
    ellerine sağlık çok teşekkürler..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. hem hafif hem lezzetli bir yemek ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler. sevgiler.

    YanıtlaSil