Malzemeler:
300 gr kuşbaşı et
2 adet patates
4-5 adet yeşil biber
3 adet patlıcan
1 baş sarımsak
3 adet domates
bir kavram taze fasulye
1 kase arpacık soğan
tuz, pul biber
yağ
Hazırlanışı: Eti yağda kavuruyoruz. Doğranmış biberlerimizi de ekleyip biraz daha kavuruyoruz. Sonra bütün malzemelerin hepsini ve domatesin 2 tanesini doğrayıp tencereye ekliyoruz. Baharatlarını da ilave edip malzemeleri tencerede bir kez karıştırıyoruz. Üzerine bir adet daha domates doğrayıp kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. AFİYET OLSUN...
300 gr kuşbaşı et
2 adet patates
4-5 adet yeşil biber
3 adet patlıcan
1 baş sarımsak
3 adet domates
bir kavram taze fasulye
1 kase arpacık soğan
tuz, pul biber
yağ
Hazırlanışı: Eti yağda kavuruyoruz. Doğranmış biberlerimizi de ekleyip biraz daha kavuruyoruz. Sonra bütün malzemelerin hepsini ve domatesin 2 tanesini doğrayıp tencereye ekliyoruz. Baharatlarını da ilave edip malzemeleri tencerede bir kez karıştırıyoruz. Üzerine bir adet daha domates doğrayıp kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. AFİYET OLSUN...
Bol sarımsaklı... Müthiş görünüyor. Ellerine sağlık...
YanıtlaSilEllerinize,emeğinize sağlık. Nefis leziz ve iştah açıcı görünüyor.(Bol sarmısakda çok yakışır.)
YanıtlaSilSaygılar.
Yaz türlüsünü de kış türlüsünü de çok severim. Ne güzel tüm sebzeler ve tatlar birarada.Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilteşekkürler...
YanıtlaSil