26 Aralık 2011 Pazartesi

ÖRGÜLÜ MİLFÖY ÇÖREĞİ




Malzemeler:
8-10 milföy hamuru
100-150 gr beyaz peynir veya lor peyniri
2 yumurta akı
maydanoz


Yapılışı: Milföy hamurlarını hafifçe çözdürün. Karşılıklı iki üçgen kenarından dışa doğru şeritler halinde keselim. Bir kapta peynirli maydanozlu yumurta akını karıştırın. Hamurların orta kısmına birer tatlı kaşığı koyun. Karşılıklı şeritleri üstten başlayarak üst üste gelecek şekilde peynirli için üzerine kapatın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp ısıtılmış 220 derece ısılı fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.AFİYET OLSUN…

1 yorum:

  1. Çıtır çıtır çok lezzetli görünüyor. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil